Om produktet

JustTellMe's crawler er en SMS-overvågningsserive af websites. Servicen placerer crawlere (også kaldet prober) på bestemte sider eller domains. Der testes med et fast tidsinterval for links-, tilgængelighed- og serverfejl. Der er ingen begrænsning for antallet af crawlere du kan have, du får et brugervenligt værktøj, så du nemt og overskueligt kan overvåge dine hjemmesider, og administrere dine services.

Test af tilgængelighed af hjemmesider

Crawleren placeres på et domæne eller på en specifik underside, hvor den tester den med et fast tidsinterval for fejl på selve siden, og derved også for generelle serverfejl og databasefejl.

Der er ingen begrænsning for antallet af crawlere, og du får et brugervenligt værktøj, så du nemt og overskueligt kan overvåge dine hjemmesider, og administrere dine crawlere

Test af links, billeder og filer

Crawleren kan teste for tilgængelighed på alle links, filer, billeder og referencer på din hjemmeside med et fast tidsinterval. Mangler der f.eks. et billede, rapporter servicen til dig via SMS eller e-mail, hvad og hvor det er galt. Du sikrer dig derved at alt er opdateret på hele din hjemmeside.

Test af ændring på størrelsen af sideindhold

JustTellMe kan også sikre dig mod hackerangreb og uønsket ændringer på dine sider. Dine crawlere kan indstilles til at kigge på sideindholdet, og derefter give dig besked hvis den finder ændringer. På den måde kan du lynhurtigt få rettet op på evt. problemer med indholdet, inden det har konsekvenser.

Brugerdefinerede fejlmeddelelser

Vil du have beskrivende fejlmeddelelser ved helt specifikke omstændigheder eller fejl, kan du indstille crawleren til at kigge efter bestemte koder eller sætninger på siden, og sende en fejlmeddelelse til dig, du selv definerer.

Det kan f.eks. være en brugerdefineret fejlside på din hjemmeside, som normalt ikke anses som en serverfejl, der indeholder en unik kode eller sætning. Proben opfanger det, og sender en specifik beskrivelse til dig, for at du hurtigt kan rette op på problemet.

Administration af modtagere/kontaktpersoner

Er du webmaster, webudvikler eller andet, og har du mange hjemmesider du skal drifte og holde styr på, gør JustTellMe det nemt for dig at administrere dine kontaktpersoner. Værktøjet gør det nemt for dig at tildele dine crawlere modtagere af fejlmeddeleleser. Der er ingen begrænsning på hvor mange modtagere du kan have på en crawler.

Valgfri fejlmeddelelsestidspunkt

Da crawleren tester døgnet rundt, kan du selvfølgelig selv vælge i hvilket tidsrum, du vil have fejlmeddelelser på SMS. Finder crawleren fejl, sættes de i kø, og bliver først sendt i det angivet tidsrum.

Fejllog, loadtime og statistikker

Servicen genererer detaljeret logfiler for dine crawlere, så du nemt kan få overblik over bl.a. fejlkoder, sms-forbrug og loadtime på din hjemmeside.

Du kan til enhvert tid deaktivere/aktiver crawlere, for at undgå at få fejlmeddelelser hvis der f.eks er en planlagt opdatering/ændring på din hjemmeside.

Så nemt er det at bruge Just Tell Me!

JustTellMe-servicen kræver ingen færdigheder inden for web-programmering eller ligende. Der skal ikke installeres eller indsættes nogen former for kode på din hjemmeside. Det eneste du skal gøre er at oprette en crawler med et arbejdsområde (URL), og angive en modtager af fejlmeddelserne. Så kan du holde fri, uden at bekymre dig om dine eller dine kunders hjemmesider er nede.


produkt link

Prøv JustTellMe gratis i 14 dage


- JustTellMe.net - Af Appsin Aps - CVR. 32778755 - info@justtellme.net - 70 70 22 72 - Copyright 2011-2024 -


Appsin ApS

Log ind

Indtast e-mail og kodeord
Glemt password

Indtast e-mail og få tilsendt dit kodeord